Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سرهنگ علی ولیپور گودرزی، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، از کشف پرونده‌ی جنایت در ادامه رسیدگی به پرونده سرقت‌های مسلحانه گوشی‌های تلفن همراه خبر داد.

سرهنگ علی ولیپور گودرزی در توضیح این خبر گفت: ساعت ۰۳:۰۰ مورخه ۲۷/۰۸/۱۳۹۷ طی تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پزشکی اعلام شد که شخصی در خیابان باقرخان مورد اصابت گلوله قرار گرفته است؛ در ادامه، تیم اورژانش ۱۲۵ در محل حاضر و مشخص شد مرد جوانی از ناحیه پهلو مورد اصابت گلوله قرار گرفته که بلافاصله این شخص به بیمارستان امام خمینی منتقل و اقدامات درمانی در خصوص وی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعت ۰۵:۰۰ مورخه ۲۷/۰۸/۱۳۹۷ به کلانتری ۱۴۸ انقلاب اعلام شد که این شخص به علت شدت جراحت فوت کرده است؛ پرونده مقدماتی با موضوع "قتل عمـد" تشکیل و جهت ادامه رسیدگی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

کارآگاهان اداره دهم در مرحله اول تحقیقات خود، با شناسایی هویت مقتول به نام "سعید" (۲۵ ساله) به محل سکونت وی در شهرستان اسلامشهر رفته و در تحقیقات از خانواده مقتول اطلاع پیدا کردند که سعید ساعت ۲۳:۰۰ مورخه ۲۶/۰۸/۱۳۹۷ به همراه یکی از دوستانش به نام مراد (۳۴ ساله) از منزل خارج شده و پس از آن دیگر مراجعتی به خانه نداشته و پاسخگوی تماس‌های اعضای خانواده نیز نبوده است.

دستگیری "مراد" در دستور کار کارآگاهان اداره قرار داشت و مشخص شد "مراد" در پرونده‌ی سرقت مسلحانه گوشی‌های تلفن همراه در مورخه ۲۸/۰۶/۱۳۹۷ توسط اداره یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شده و در حال حاضر در اختیار اداره یکم قرار دارد.

در ادامه رسیدگی به پرونده قتل عمـد با شلیک گلوله، مراد در اختیار اداره دهم پلیس قرار گرفت. مراد در اظهارات اولیه منکر ارتکاب جنایت شد و مدعی شد: ساعت ۲۳:۰۰ مورخه ۲۶/۰۸/۱۳۹۷ و پس از مصرف شیشه به همراه سعید از خانه‌ی پدر سعید خارج شدیم، اما پس از مدت کوتاهی، سعید را با ماشین به درب منزلش بازگردانده و پس از آن هیچ اطلاع و خبری از وی ندارد.

تحقیقات در خصوص بررسی صحت اظهارات مراد در دستور کار کارآگاهان قرار داشت تا اینکه مشخص شد گوشی تلفن همراه بدست آمده از مراد در زمان دستگیری، در واقع متعلق به سعید بوده است؛ لذا بار دیگر تحقیقات از وی در دستور کار کارآگاهان اداره دهم قرار گرفت و اینبار در حالیکه مراد چاره‌ای جز اعتراف و بیان حققت نداشت، صراحتا عنوان کرد که سعید با شلیک گلوله اسلحه کمری وی به قتل رسیده است.

مراد در اعترافاتش به کارآگاهان گفت:: پس از مصرف شیشه، [ ساعت ۲۳:۰۰ مورخه ۲۶/۰۸/۱۳۹۷]به همراه سعید از خانه پدرش خارج شدیم؛ به پیشنهاد سعید با ماشین شخصی من، برای سرقت و زورگیری به منطق شمال و شمال غرب تهران در مناطق شهران و شهرک قدس آمدیم؛ سعید رانندگی می‌کرد و من نیز کنار او نشسته بودم؛ در یک لحظه اسلحه را از زیر صندلی [ شاگرد راننده]خارج کردم که ناگهان تیری از اسلحه شلیک شد و در حالیکه سعید در حال رانندگی به پهلوی راست او اصابت کرد؛ سعید را به مقابل بیمارستان رساندم و طی تماس با ارژانس اعلام کردم که شخصی مورد اصابت گلوله قرار گرفته و در فاصله ۱۰۰ متری از درب اصلی بیمارستان روی زمین افتاده است؛ سعید را از ماشین خارج کرده و روی زمین قرار دادم و خودم با کمی فاصله منتظر آمدن اورژانس ایستادم تا اینکه اورژانس در محل حاضر شد و او را به بیمارستان منتقل کردند.

سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت:: در حال حاضر تحقیقات از متهم در دو پرونده جداگانه‌ی قتل عمد و سرقت مسلحانه در معاونت مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در حال رسیدگی است و متهم با صدور قرار بازداشت موقت صادره از سوی شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه ۲۷ تهران در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد.

پرونده دستگیری مراد به اتهام سرقت مسلحانه، در مورخه ۰۳/۰۹/۱۳۹۷ و با تیتر خبر "حضور سارقین مسلح در سایت دیوار" ارسال شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دیوار پلیس سرقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۳۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • کشف سکه‌های عتیقه مربوط به دوران اشکانیان از مسافر یک قطار